Αποδοτικότητα | Επάρκεια | Ασφάλεια | Ευελιξία

 
Περιορισμός δαπανών, βελτίωση ασφάλειας, μείωση ατυχημάτων και αύξηση απόδοσης.
Με συσκευές εγκατεστημένες σε εκατοντάδες χιλιάδες οχήματα, η MiX Telematics είναι ο απόλυτος πάροχος λύσεων διαχείρισης στόλου σε κορυφαίους εμπορικούς στόλους σε όλο τον κόσμο.

 Η συνεργασία μας με ευρύ φάσμα μεταφορέων αποδεικνύει έμπρακτα την ευελιξία των προσφερόμενων λύσεων: Πολλοί εμπορικοί κλάδοι έχουν σημειώσει ουσιαστικές βελτιώσεις συνεργαζόμενοι μαζί μας, όπως:

  • Περιορισμός δαπανών
  • Μείωση κατανάλωσης καυσίμων
  • Ελάττωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος
  • Ενίσχυση οδικής ασφάλειας
  • Βελτίωση οδηγικής συμπεριφοράς


Η Tacho Hellas

Η Tacho Hellas ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008.Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία, η επισκευή, ο έλεγχος και ο προγραμματισμός οργάνων μετρήσεως και ελέγχου όπως ταχογράφοι, ταχύμετρα, χρονογράφοι, στροφόμετρα, αυτόματοι περιοριστές ταχύτητας (κόφτες),  κ.α..

 

 

Η Tacho Hellas, αν και είναι νέα επιχείρηση διαθέτει στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της. Διαθέτει άρτια τεχνογνωσία καθώς και ευρεία γκάμα προϊόντων, συνθέτοντας έτσι μια εταιρεία με σφαιρική δραστηριότητα και δυναμικό χαρακτήρα. Η υπεύθυνη και ολοκληρωμένη υποστήριξη των προϊόντων της, την έχει αναδείξει σε βασικό προμηθευτή μεγάλου αριθμού ελληνικών και βαλκανικών επιχειρήσεων.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Tacho Hellas αναλαμβάνει για την ελληνική αγορά την αντιπροσώπευση και διανομή προϊόντων πολύ μεγάλων εταιριών του χώρου στην Ευρώπη, μέσω χοντρικής αλλά και λιανικής πώλησης. Μάλιστα, για κάποιες από αυτές η αντιπροσώπευση των προϊόντων επεκτείνεται και σε χώρες του εξωτερικού.

 

 


Το υπερσύγχρονο service της Tacho Hellas βρίσκεται στην Εγνατία οδό, στον κόμβο του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους κτιριακούς χώρους 1100 m2 και άνετο parking 5100m2 με πολύ εύκολη πρόσβαση για φορτηγά, λεωφορεία, και αυτοκίνητα, από όποια κατεύθυνση και αν έρχονται (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καβάλα όπως επίσης ΒΙ.ΠΕ.Θ, Λαχαναγορά, Α & Β ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης).

Στόχος της Tacho Hellas είναι να επενδύει καθημερινά στην οργάνωση, εκπαίδευση και τεχνολογία σε βασικά συστήματα ελέγχου και προγραμματισμού. Θεωρεί υποχρέωσή της την άμεση και άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών και συνεργατών της, προκειμένου να αισθάνονται ανά πάσα στιγμή ασφαλείς και σίγουροι ως προς τη συνεργασία μαζί της.


RIBAS

Η οθόνη RIBAS αποτελεί μία εντός-καμπίνας βοήθεια προς τους οδηγούς για τη βελτίωση της οδηγικής τους συμπεριφοράς.

Με χρήση διαφορετικών χρωμάτων (κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο), συνοδευόμενα από προειδοποιητικούς ήχους, οι οδηγοί ενημερώνονται για τη βαθμολογία που επιτυγχάνουν στην οδήγηση, αναφορικά με υπερ-στροφές, παρατεταμένο ρελαντί, απότομο φρενάρισμα, απότομη επιτάχυνση και υπέρβαση ταχύτητας.

Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί καταλλήλως, ώστε να προσδιοριστεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ειδοποίησης των οδηγών

Εντοπισμός trailer

Η γνώση της θέσης των trailer, ειδικά όταν έχουν εμπορεύματα υψηλού κινδύνου ή υψηλής αξίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Γνωρίζοντας τη θέση των trailer κάθε στιγμή – ακόμα κι όταν είναι ακινητοποιημένα, ενισχύεται η απόδοση του στόλου και περιορίζονται οι περιπτώσεις απώλειάς τους, ακόμα κι όταν δεν είναι σε χρήση.

Η MiX Telematics προσφέρει δύο λύσεις για trailers: με μόνιμη τροφοδοσία και χωρίς. Μόλις η συσκευή τοποθετηθεί ενσύρματα ή ασύρματα, το trailer μπορεί να εντοπισθεί ανεξάρτητα του τράκτορά του.Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη MiX Telematics Greece, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.